Zpět na články

Sexy streamerka dostala ban, i když už prsa na Twitchi neukazuje

Twitch a jeho bany chodí záhadnými cestami.

zdroj: tisková zpráva

Zoie Burgher ví, co chce. Je sexy a hraje hry. Nijak se tím netají. Nesnaží se dělat „ups“ nehody, kdy jí něco vykoukne. Nesnaží se tvářit, že její streamy jsou o čemkoliv jiném, než jejím těle. Vlastně to respektujeme. Ne tak ale Twitch, vzhledem k tomu, že má poměrně přísná pravidla co se týče nahoty a odhaleného těla. Zoie už dříve dostala třikrát ban. Což jak sama uznává, bylo víc než fér. Trochu podivné se ovšem zdá být poslední zabanování Zoina účtu.

 

I když přes měsíc nestreamovala (přesunula se na YouTube, který zatím ještě s jejím obsahem problémy nemá) stejně byl její účet zrušený. Vzhledem k tomu, jak je Twitch v tomhle nesdílný, nemá příliš informací, proč k tomu došlo. Může to být z důvodu odkazování na jiný kanál a nebo třeba měla partnerství, které zakazuje streamovat na jiných platformách. Důvody můžou být různé, bohžel Twitch se svým vágním prohlášením příliš nepomáhá.

 

Zoie se navíc obává, jestli nebude mít problémy díky tomu i na TwitchConu, kam se chystá v sexy cosplayi.. Každopádně jedno je jisté. Se svým vcelku otevřeným přístupem k nahotě a vlastní sexualitě to tahle streamerka nemá jednoduché, co se týče reakcí ostatní lidí. Hate tu pracuje na sto procent. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak dobře jí kanál funguje, nezdá se, že by si kvůli tomu musela rvát žíly. A my si taky nestěžujeme.

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články