Zpět na články

5 achievementů pro no lifery

Už jednou jsme se achievementům na Booom.cz věnovali (můžete si přečíst zde). Tentokrát se ale podíváme na ty opravdu brutální, nad kterými budete jen kroutit hlavou.

zdroj: tisková zpráva

Mortal Kombat - My Kung Fu Is Stronger

achievement zdroj: tisková zpráva

K tomu, abyste získali tenhle achievement musíte odehrát 100 soubojů, předvést 100 fatalit, udeřit 150x pomocí rentgenového úderu, prolít 10 000 litrů krve a to všechno pro každého z 28 hrdinů. To ovšem stále není vše. Ještě mimo jiné musíte také s každým odehrát alespoň 24 hodin. Kdybyste tak každý den hráli hru alespoň po dobu osmi hodin, zabere vám tenhle achievement slušné tři měsíce.

Míra no liferství: už příliš dlouho bez zaměstnání

Rock Band 2 - The Bladder of Steel

 

achievement zdroj: tisková zpráva

Název je poměrně přesný. Tenhle rozhodně není pro jedince s cé-emkem (nebo-li citlivým měchýřem). Pro získání achievementů musíte zahrát 84 písniček v kuse bez chyby a bez jediné přestávky! Dohromady to dělá zhruba šest hodin naprosto brutální koncentrace, která je náročná nejenom na měchýř, ale i na oči a upřímně bolesti hlavy. Tohle vyžaduje se zatraceně připravit!

Míra no liferství: panic ve 40

The Stanley Parable - The Commitment Achievement

achievement zdroj: tisková zpráva

The Stanley Parable má řadu pořádně úchylných achievementů. Pravda je, že některé nejsou zas tak těžké. A The Commitment nepatří mezi ty nejhorší – i tak je ale celkem vzácný. Jediné, co musíte udělat je, že musíte kompletně celý den – celý celičký den – hrát The Stanley Parable (hru nesmíte minimalizovat, nesmíte opustit). Háček? Musí to být úterý.

Míra no liferství: ještě je naděje

Dead Rising - 7 Day Survivor

achievement zdroj: tisková zpráva

The Commitment Achievement vyžadoval jenom čekání, co když ale hru nemůžete nechat bez dozoru? Takovým příklade je i 7 Day Survivor z prvního Dead Rising. V rámci Infinity módu, který se vám otevře po dohrání hry, ztrácíte průběžně zdraví – po 20 minutách se tak dostanete na nulu. Musíte se tak neustále živit, do toho bojovat s zombíky a vůbec se snažit přežít. Zní to snadně, jenže pro splnění achievementu, to musíte praktikovat celých 14 hodin. Au.  

Míra no liferství: zapocené trenýrky a nemyté podpaží

Cloudberry Kingdom - Shenanigans!

Celkem easy peasy věc – stačí jen dokončit Level 319… Který vypadá takhle. Oh, sakra.

Míra no liferství: lehká porucha autistického spektra

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články