Zpět na články

7 nejšílenějších parťáků ve hrách

Ve hrách jsme se setkali už s různými společníky hlavních hrdinů - ať už jde o dvouocasou lišku, modrou mimozemšťanku, nebo třeba velkého robota. Nic z toho ovšem nemá na ty, co jsme vybrali do dnešního žebříčku!

zdroj: tisková zpráva

Morte (PlaneScape Torment)

PlaneScape Torment je pohřebně laděná hra, takže váš průvodce v podobě levitující mluvící lebky dává vlastně dokonalý smysl. Co ovšem chybí Mortovi na těle, to dohání svými hláškami. Jedovaté, úchylné a nebo prostě jen vtipné. Tuhle lebku zkrátka chcete mít v partě.

Sidekick zdroj: tisková zpráva

Johnson (Shadows of The Damned)

Shadows of The Damned byl titul, který posbíral takové ty nešťastné sedmičky v hodnoceních a profrčel bez většího zájmu hráčů do propadliště herních dějin. Přitom tu hlavního hrdinu doprovází hodně osobitý démon se zálibou v jahodách, který je zakletý do podoby hůlky! Jak tohle mohlo dostat 7/10?!

Sidekick zdroj: tisková zpráva

Democratus (Anachronox)

Jo! Vidíte správně! Ve 14. let staré hře Anachronox stojí po vašem boku skutečně celá planeta! Její obyvatelé totiž dosáhli značného technologického vývoje a tak v jeden moment svojí domovinu zmenší, aby se přidali do vašeho týmu.

Sidekick

Nick Carlyle (Lollipop Chainsaw)

Nick je vlastně dost obyčejný teenager. Má rád badminton, hraje na basovou kytaru a chodí s holkou svých snů. Jenže… jednoho dne Nicka pokoušou zombíci a aby se nenakazil, jeho holka Juliet mu odřízne hlavu od těla. Po zbytek hry ho pak nosí u pasu jako takový mluvící talisman.

Sidekick zdroj: tisková zpráva

GLaDOS (Portal 2)

V prvním Portalu je GLaDOS děsivě vyhlížející umělá inteligence, se kterou si to na konci rozdáte pěkně na férovku – ve dvojce se shodou okolností (a tak trochu vaší vinou) stane místo toho bramborovou baterií. Návod na to, jak si udělat takovou pěknou jedlou baterku doma, najdete například tady.

Sidekick zdroj: tisková zpráva

Darkling (Darkness II)

Vypadá jako takový obyčejný skřeťák, ve skutečnosti jde ale o samotného zplozence Temnoty. Zatímco v prvním díle hry jste si vyvolávali celou armádu různých pohůnků, ve dvojce máte jednoho všestranného. Britský přízvuk, drzé hlášky a chcíplá kočka místo čapky z něj sice nedělají toho nejdivnějšího parťáka v našem seznamu, ale rozhodně jsme si ho pro to zamilovali.

Sidekick zdroj: tisková zpráva

Handsome Jack (Tales from the Borderlands)

Postava Handsome Jacka sama o sobě není zas tak divná. Je to takový ten standardní psychpatický záporák, co chce všechno a všechny mrtvé. V adventurním dobrodružství od Telltale ale tenhle cápek dostal trochu jiný ráz. Stal se z něj totiž jakýsi digitální otisk, který vidí pouze hlavní hrdina. Na to, jak se to celé vyvrbí si ovšem budeme musel ale počkat.

Sidekick zdroj: tisková zpráva

Tagy: žebříček top side-kicks

Zdroj: Archiv

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články