Zpět na články

9 rychlých faktů o Heroes of the Storm

V úterý nám vychází Heroes of the Storm – blizzardí pojetí MOBA žánru, a tak jsme se rozhodli se na tuhle hru podívat. I když trochu jinak. Přinášíme výběr několika zajímavostí, které snad pobaví.  

zdroj: tisková zpráva

  • Původně měli mít svého mounta všechny postavy, nakonec z toho ale sešlo, především díky anatomii některých postaviček, kterým by se špatně jezdilo (například Zagara)
  • Když postava IllidanaStormrage zabije svojí lásku Tyrande Whisperwind, tak řekne: „Ne! Tyrande, co jsem to provedl?!“
  • The Lost Vikings mají speciální pohyb, který se nazývá SpinToWin, což je narážka na League of Legends a Garena s jeho schopností Judgement, která postupem času přerostla ve vlastní meme.

Heroes of the Storm zdroj: tisková zpráva

  • Postava E.T.C. (Elite Tauren Chieftan), která reprezentuje blizzardí kapelu, obsahuje snad všechny reference na metal, co vás můžou napadnout. Jeho hláška "They can't stop me, let em' try!" je narážka na song Die for Metal od Manowar. Kytary, které nosí na zádech jsou zase poctou kytaristům Randyho Rhoadse od Ozzyho Osbourna a Dimebaga Darrella z Pantery. Darrella pak připomíná i růžová bradka.  
  • Chen Stormstout je hodně podobný Brewmasterovi z Doty. Aby také ne. DotA začínala původně jako mod do Warcraftu III, takže se tu dá najít řada postav, které vycházeli ze světa Warcraftu, než byly předělané.
  • Taneček Tyrande vychází z videoklipu Beyoncé – Single Ladies. Její hláška "In the name of the Moon, I will punish you!" je zase narážka na seriál Sailor Moon.

Heroes of the Storm zdroj: tisková zpráva

  • I postava Jainy má svoje veselé hlášky plné narážek. Většina z nich se týká nejrůznějších textů písniček, jako I Put a Spell on You nebo Do You Believe in Magic. Milovníky disneyovek ale asi nejvíc potěší její narážky na Frozen. Ať už je to hláška: "The cold never bothered me anyway." Nebo trochu víc patrná "By the way, if you are holding on a Frozen reference, just let it go... Oh no, what have I done?!". Není to ovšem jediná narážka na Disneyho. Kerriganová zase říká: "Phenomenal psionic powers...icky, sticky living space." – což je citát z Aladina.
  • Co se týče zábavných hlášek, jednoznačně ale vede Diablo. Ten totiž pozpátku říká: "Good children look both ways before crossing the street"
  • Na mapě Sky temple je easter egg, kde když budete klikat na poklopy se objeví Harrison Ford a odletí na magickém koberci pryč.

Tagy: zajimavosti MOBA fun facts heroes of the storm věděli jste...

Zdroj: heroesofthestorm.gamepedia

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články