Zpět na články

Demaster GTA pro Game Boy doslova šokoval YouTube svým smyslem pro detail!

Více než 7 minut náročné animace předvedl YouTube kanál Hat-Loving Gamer se svým videem GTA ve stylu Pokémonů. Jak by vypadala slavná série Rockstar Games, kdyby se jí snažilo vydat Nintendo na Game Boy?

zdroj: tisková zpráva

Když nic jiného, tak komicky. Top-Down pohled jako by z oka vypadl prvnímu Grand Theft Auto. Nicméně v tomto "demaku" očekávejte všechny vychytávky z klasické PC a konzolové verze.

Například obnova životů po tom, co naložíte do svého auta prostitutku? Nebo tahový soubojový systém, kde místo Pokébalu můžete zmlátit chodce bejsbolkou? A co teprve, když nasednete na své BMX a závodíte na poušti. Nebo snad chcete vykrást obchod za bílého dne?

Autor myslel na všechno a dal si záležet na zachování původních zvuků z Nintendo her. Hudbu obstarali fanoušci kanálu a vytvořili originální 8-bitové skladby na motivy soundtracku ze všech dílů GTA.

Nezapomeneme dodat, že toto video vzniklo ku příležitosti oslav 20. narozenin Pokémon Game Boy série, o které jsme už psali. Zbývá snad už jediná otázka. Zahráli byste si GTA pro Game Boy?

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články