Zpět na články

Drsní chlapi, kteří kovají zbraně z her a filmů

Tihle drsňáci vám vyrobí funkční zbraň ze hry, filmu i seriálu. Zvládnou Linkův štít, meč Johna Snowa, přilbu Drakorozeného, meče zaklínače Geralta či nůž z Counter-Strike. Dokonce vytvořili i předmět z pohádky My Little Pony.

zdroj: tisková zpráva

Říkají si AWM em (zkratka Amaze Wow Educate ME) a jejich aktuální YouTube kanál odebírá přes tři miliony lidí. Tahle partička bere výzvy opravdu vážně a vyrobí téměř cokoli, o co si fanoušci této show napíšou. U všech výtvorů velmi detailně popisují postup práce, ale doma to asi nezkoušejte.

Vyrobili již například zaklínačské meče, diamantový meč z Minecraftu, Lokiho zbraň z filmu The Avengers: The Age of Ultron, Dragonbornovu helmu nebo záchod ve stylu Game of Thrones.

Kanál má příjemný komentář, výbornou hudbu a skvěle zpracované videa. A my vám ukážeme naše nejoblíbenější.

Linkův štít ze hry Legend of Zelda bylo opravdu složité vytvořit, ale pánové (a dáma) mají k dispozici nejmodernější nástroje. Na konci videa můžete vidět i funkčnost štítu.

Dále stojí za povšimnutí funkční repliky dýk patřící Katarině z League of Legends. Pánové řeší problém, že se ve hře dýky postupem času mění a tak si pomáhají i fanouškovskými artworky. Součástí výzbroje jsou i vrhací nože. Vypadá to úchvatně.

Nebáli se ani výzvy, kterou nabídla Phantom Blade Arno Doriana ze hry Assassin's Creed Unity. Malé části zbraně vytvářeli odléváním z vosku a jako předloha jim sloužila plastová replika, kterou běžně koupíte v obchodech. Ale není to první skrytá čepel, kterou vytvářeli, na kanále najdete i zbraně i z jiných dílů série.

Každý fanda Counter-Strike: Global Offensive by je chtěl mít doma. Přiznejte se, určitě by vás potěšilo, kdyby tito krasavci zářili na zdi u vás v pokoji nad pracovním stolem. Nás také.

A na závěr něco trošku jiného. My Little Pony: Friendship Is Magic je oblíbený u dětí i dospělých po celém světě, takže si fanoušci řekli o brnění z pohádky. A kluci to pět zvládli a dokonce předvedli na živém poníkovi.

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články