Zpět na články

Gogo chystá něco velkého! Bude to konečně slibovaná talkshow?

Gogoman slibuje, že pro nás něco chystá, ale momentálně je tajemný jak hrad v Karpatech! Co by to mohlo být? Konečně snad slibovaná talkshow, o které už delší dobu mluví?

zdroj: tisková zpráva

Gogo nás už nějaký ten pátek škádlí tím, že má v plánu rozjet talkshow, kam by si zval zajímavé hosty a s těmi si povídal. Nedávno pak na Facebooku napsal tajemný příspěvek, který dává tušit, že právě rozjel nějaký nový projekt, na kterém má spolupracovat s moderátorem Sajfou. O co ale přesně půjde?

Gogo

Jestli se jedná o show, je otázka. V jiné diskuzi ze začátku září totiž přiznal, že momentálně dal přípravu pořadu na druhou kolej, protože se věnuje důležitějším projektům a nechce dělat nic na půl. Na druhé straně to úplně nezavrhnul. Znamená to tak, že si konečně našel čas a půjde do toho?

Gogo

Podobně nás nedávno tahal za fusekli i PewDiePie, který odjel do Los Angeles, aby tam připravoval nový hororový pořad, který poběží na chystané platformě YouTube RED. Otázkou tedy je, jestli Gogo neplánuje něco na YouTube RED také. Nakonec jako jeden z největších československých kanálů by si to zasloužil. Otázka ovšem je, co by na to řekli fanoušci.

A co si myslíte vy, že Gogo chystá? A hlavně! Co byste si od Goga nejvíc přáli? 

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články