Zpět na články

Jaké postavy z her byste si vzali do týmu, kdyby nastala zombie apokalypsa?

Jak všichni víme, zombie apokalypsa je jenom otázka času. Ostatně vzhledem k tomu, že vznikají skupiny lidí, které se na tuhle alternativu zcela vážně připravují, něco na tom přece musí být. Zamysleli jsme se tak nad tím, která z herních postav mohla být ideálním kandidátem na skvělého parťáka do týmu.

zdroj: tisková zpráva

Big Daddy – Bioshock

Ha! Určitě jste si mysleli, že vybereme někoho jako Marcuse Fenixe z Gears of War, nebo třeba Nicka Ramose z Dead Rising 3. To jsou určitě dobré volby, na druhou stranu, Big Daddy má oproti těmhle pánům jednu výhodu – a tou je celokovový skafandr. Jak si kousneš tohohle, milá zombie? Hm?! Obrovský vrták je pak samozřejmě skvělý způsob, jak si udělat cestičku zamořenými ulicemi.

John Marston – Red Dead Redemption

Rdr_john_marston05 zdroj: tisková zpráva

Zabíjení zombíků je jedna věc, ale přežití v divočině druhá. Což jistě hráči DayZ z vlastní zkušenosti potvrdí. Důležité je obstarat jídlo – a kdo je víc povolaný, než John Marston z Red Dead Redemption. Tenhle chlápek nejenže umí lovit králíky a divoké ptactvo, ale taky umí sbírat bylinky, což se rozhodně v případě nutnosti hodí (například na toho pečeného králíka).

Ajay Ghale – Far Cry 4

heading-to-the-himalayas-with-far-cry-4 zdroj: tisková zpráva

Hlavní hrdina Far Cry 4 je taky jasná volba. Nejen že se umí ubránit legendárnímu medojedovi, co terorizuje místní obyvatelstvo (což ho už samo o sobě řadí mezi jasné kandidáty), ale navíc vám vyrobí batoh z pěti mývalů, opasek ze tří prasat a možná když hodíte smutné oči, zvládne i slušný stan pro celou skupinku. Stačí jen několik krysích ocásků.

Squirtle – Pokémon

133648-pokemon-squirtle-wallpaper zdroj: tisková zpráva

Marston se postará o jídlo, Big Daddy o bezpečí, Ajay zařídí pohodlí. Ale co voda? To je taky zatraceně důležitá věc, když už se ocitnete uprostřed zombie apokalypsy. Přesně na to jsme si tak vybrali rozkošeného Squirtle z Pokémonů. Tahle želva je totiž super-skladná (stačí mít jen pokéball) a dokáže speciální útok zvaný „vodní pistole“. Jak to vypadá? Vypustí plný proud vody. Aha! Takže máme večer i sprchu.

Jednorožec - Robot Unicorn Attack

Robot-Unicorn-Wallpaper-unicorns-24171150-1920-1080 zdroj: tisková zpráva

Poslední neméně důležitá věc je pak samotný transport. Přece nebudete chodit po svých jako nějací ubožáci. Robot Unicorn je ideální – je tichý, takže nepřiláká víc zombíků, umí skákat na opravdu velké vzdálenosti, má jeden roh – kterým může v případě nutnosti nabodávat okolní zombíky, a navíc když dlouho běží, začne lákat delfíny (čehož může využít Marston nebo Ajay).

 

 

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články