Zpět na články

Když si Stan Lee otevře pusu na žabáka Kermita

Poslední díl čtvrté série epického souboje v rapu stojí za to. Tentokrát se totiž proti sobě postaví legenda komiksu Stan Lee versus Jim Henson - chlápek, který dal život milovaným mupetům.

zdroj: tisková zpráva

Jim Henson možná u nás není tak známý, ale v Americe je to pomalu národní hrdina. Tenhle člověk totiž vymyslel mupety. Chundelaté loutky můžete znát třeba ze seriálu jako Sezame, otevři se nebo nedávno vydaného celovečeráku Mupeti. Mezi ty nejznámější patří třeba Cookie monster, slečna Piggy, Ernie a Bert a nebo žabák Kermit. A právě i on se epického spuboje spolu s Hensonem utká.

Na druhé straně pak stojí sám Stan Lee - člověk, který vymyslel Spider-Mana, X-Meny, Fantastickou čtyřku a pomalu snad všechny slavné hrdiny od Marvelu. Nakonec jestli se díváte na komiksové filmy, dobře ho musíte znát, jen málokdy si nechá ujít příležitost pro nějaké to nenápadné (a nebo nápadné) cameo.  Mimochodem řadu hrdinů Stan Lee nevymyslel sám, ale ve spolupráci s výtvarníkem Jackem Kirbym, na což nakonec i během rapové bitvy v jednom momentě dojde.

Nezapomeňte pak určitě video dokoukat do konce! Na závěr totiž přijde malé překvapení!

 

A jedna veselá zpráva na konec! Pokud jste fanoušci epických soubojů v rapu, tak vězte, že se skupina chystá na světové turné a dokonce zavítá i k nám do Česka. Koncert bude probíhat ve Storm Clubu v Praze 18. října. Lístky si můžete koupit už teď v předprodeji.  

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články