Zpět na články

Nejlepší hudební videa na motivy hry DayZ Standalone

Fanouškovské komunity často dělají parodie na své oblíbené seriály, filmy či hry. DayZ je hra, která nemá vlastní hudbu a tak si ji hráči začali skládat sami a musíme říct, že jde o velmi povedené kousky.

zdroj: tisková zpráva

 My vám chceme ukázat to nejlepší, co můžete na YouTube najít.

Kanál Team GEO

Tento tým se skládá ze dvou kanadských muzikantů a zároveň i hráčů Bredana a Deana. Na kanále najdete kromě gameplay videí, komentářů i hudební parodie. A troufám si říct, že jsou jedni z nejlepších v DayZ hudební tvorbě, protože nejen, že skvěle zpívají, ale zároveň vás videa velmi pobaví. Kromě DayZ natáčí i jiné hry, jako napříkla Battlefield 4, Garry's Mod či Arma 3.

Friendly je parodie na písničku Happy od Pharrella Williamse. Pokud hrajete DayZ, tak určitě víte, že někteří blázni se snaží hrát přátelský styl, pomáhat ostatním a nestřílet po sobě navzájem. Ovšem toto video vám ukáže, jak to vlastně stejně ve skutečnosti ve hře aktuálně funguje. Rádi bychom upozornili na skvělé saxofonové sólo na hasičský přístroj ke konci písničky.

Další písnička od Team GEO je přezpívaná I Want You Back od The Jackson 5 a se týká legendárních fazolí. Skvěle zpracované video s velmi příjemnou hudbou, kterou jen tak nedostanete z hlavy. A opět výborné kytarové sólo na AKM. Určitě se podívejte i na další hudební videa, protože jsou skvělá.

Kanál blAkeMusic

Blake je skladatel a zároveň raper, který skládá hudbu výhradně o hrách. Pochází ze Švýcarska, je mu 26 let a jeho tvorbu si můžete stáhnout zdarma, nebo jej podpořit na iTunes. Jeho videa jsou plné příběhů a dojemných i krutých okamžiků postapokalyptického světa. I přes to, že jsou videa natáčena v módu DayZ pro Arma 2, tak jsme je zde zařadili. Sám blAke je řadí spíše do DayZ Standalone, protože říká, že je těžké natáčet videa bez spectator módu, což Standalone neumožňuje.

Velmi emotivní příběh přeživšího Hawka a jeho přátel, který najdete ve třech spojených videích. Nečekejte dobré konce, na to si blAke ve svých videích moc nehraje. Mrkněte na jeho kanál, najdete tam i songy z CS:GO, Titanfallu a dalších her.

Zde najdete pohled ze strany Davea, tak jak to viděla druhá postava příběhu výše.

Kanál samueljfw

Samuel se na kanále věnuje především parodiím a krátkým filmům. Ke hře DayZ Standalone složil dvě písničky a jsou velmi povedené.

Royals Parody vystihuje pocity každého hráče DayZ, když hra vyšla v předběžném přístupu. Tenkrát to byl u nás v redakci velký hit. 

A ještě jedno skvělé video o pocitech ze hry, tentokrát laděné trošku do příběhu.

 

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články