Zpět na články

Nový trend - nadávat na youtubery vám zajistí snadnou reklamu

Youtube kanál The Game Theorists jsme tu měli už několikrát. Tentokrát se ale nezabývá žádnou konkrétní hrou, jako spíš vnímání současných youtuberů tradičními médii. A výsledek je zatraceně smutný.

zdroj: tisková zpráva

Pokud máte volných 16 minut, určitě si video pusťte. Velmi podrobně totiž řeší, jak v současnosti reagují tradiční média, jako je televize nebo tisk, na moderní celebrity ve stylu PewDiePie a dalších. A výsledek je samozřejmě naprosto tragický.

Ať už je řeč o poměrně smutném vystoupení Jimmyho Kimmela ohledně let's playe - kdy ve svém skeči nazval v podstatě všechny, co sledují let's play iditoty - až po obálku časopisu Variety, kde se objevil PewDiePie. Na rozdíl od tradičních celebrit si ovšem vysloužil podivnou stylizaci s obrovským černým křížem přes prsa.

 

The Game Theorists se tak snaží přijít na to, proč tomu tak je. A podle své teorie je to především díky tomu, že tradičním médiím, jako je televize a další, v současné době teče do bot. A tak mají snahu zdiskreditovat současnou novou generaci moderních bavičů - a zároveň se přiživit na jejich slávě. Protože nakonec co jiného vám přinese tisíce a tisíce prokliků, než skupina zatraceně naštvaných fanoušků.

Jak to vidíte vy? Myslíte si, že v českých médiích je na youtubery nahlíženo stejně? A také jdete bránit do diskuze svoje oblíbence, když je někde pomlouvají?  

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články