Zpět na články

Pět českých osobností ve Fallout 4 editoru

Fallout 4 editor postav je příšerný. Jak to víme? Strávili jsme několik dní tím, že jsme se snažili vytvořit známé tváře z té naší české kotliny! Věřte nám, že naše nervy po téhle zkušenosti jsou zcela zocelené!

zdroj: tisková zpráva

Nedávno jsme tu měli článek, který ukazoval, jak některé šikovné ručičky v zahraničí dokázaly udělat slavné osobnosti v editoru postav z Fallout 4. Rozhodli jsme se pro to samé. I když… jistě chápete naše hrdinství, protože cokoliv dělat v editoru postav od Bethesdy je vlastně dost odvážné!

Jak se ukázalo, samozřejmě limitace tady byla maximální a řadu osobností jsme tak museli vzdát. Ať už protože chyběl správný účes, podobné oči nebo jednoduše neuděláte pořádně rozteklý obličej (ano, i o pana prezidenta jsme se pokoušeli).

Každopádně tohle je výsledek a nakonec jsme celkem spokojení. Třeba až budeme mít někdy masochistické choutky, znova se k tomu vrátíme a vymyslíme něco lepšího. Nejspíš ale budeme čekat na Mass Effect: Andromeda, protože ruku na srdce… ZLATÝ BIOWARE a jeho editory!

Marek Vašut

Face Fallout zdroj: tisková zpráva

deformovaný Libor Bouček (a nebo jeho postižený bratr)

Face Fallout zdroj: tisková zpráva

trochu víc proplešlý Jan Kraus

Face Fallout zdroj: tisková zpráva

Daniel Landa

Face Fallout zdroj: tisková zpráva

Martin Rota

Face Fallout zdroj: tisková zpráva

Tagy: editor Martin Rota fallout 4 slavné osobnosti marek vašut

Zdroj: Archiv, fallout 4 editor

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články