Zpět na články

PewDiePie má problém – opouští ho partneři kvůli antisemitským vtipům

Některé vtipy jsou prostě pro jiné firmy až moc za hranou.

zdroj: tisková zpráva

Vzpomínáte na aféru, kdy PewDiePie nechal dva indické kluky tancovat na nápis „smert všem židům“? Jestli ne, ta určitě mrkněte sem, kde se dozvíte víc. Každopádně celá tahle záležitost má pro PewDiePie nepříjemnou dohru. Momentálně s ním zrušilo spolupráci Disney.

pew zdroj: tisková zpráva

Jen o chvíli později oznámilo YouTube, že nepočítá s druhou sezónou pořadu Scare PewDiePie. Tenhle pořad byl jednou z vlajkových show v rámci placeného obsahu na YouTube Red. PewDiePie přitom ještě velmi nedávno v jednom ze svých videí zmiňoval, že se chystá natáčet druhou sezónu u sebe v kancelářích v Brightonu. Zdál se skutečně na celý projekt natěšený. Postoj YouTube tak pro něj musí být jistě docela nemilé překvapení.

 

Jestli z toho bude mít PewDiePie ještě nějaké další problémy, těžko říct. Je to každopádně škoda. Nový PewDiePie možná není zrovna korektní, na druhou stranu jeho obsah je mnohem upřímnější. A pro své diváky je víc než jasné, že tenhle člověk skutečně nepodporuje neonacismus. Jen si z toho dělá poněkud nepatřičnou legraci.

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články