Zpět na články

Pewdiepie se musí stěhovat. Vykopli ho z vlastního baráku kvůli velkému hluku!

Práce Youtuberů není snadná. Bavit miliony lidí vyžaduje velké obětování a každodenní přípravy. Felix, který si zatím drží jedničku v počtu aktivních odběratelů na YouTube o tom ví své. Když se pak dozvíte, že i známý člověk může stát proti stížnostem svých sousedů, budete jistě kroutit nevěřícně hlavou.

zdroj: tisková zpráva

Příběh kolem vykopnutí Pewdiepieho začal před několika měsíci. Za normálních okolností Felix nahrává svá videa v izolované zvukotěsné místnosti. V takovém případě samozřejmě nikdo nic z okolí neuslyší. Občas se však kvůli místu přesunul do "obýváku". A to je přesně ten moment, kdy nevrlý soused zasáhnul. Však se podívejte sami.

Felix si samozřejmě umí poradit. Přijal celý příkaz k vystěhování s úsměvem. "Je to samozřejmě kravina. Říkám si, co to má jako být? Nahrávám jedno video, jednu hodinu, uprostřed dne a je to problém. Kdyby se mnou někdo mluvil, tak bych toho samozřejmě nechal. Ale, že dostanu rovnou příkaz k vystěhování. To jsem nečekal." říká Felix ve svém videu a pokračuje naštěstí dobrou zprávou pro své diváky, "Pro nás vážně není problém všechno přestěhovat. Stejně jsme se chtěli do budoucna přesunout."

krqjplxo6krnlzaycv7v

Co k tomu dodat? Snad jen dávejte pozor na sousedy a nedělejte u hraní moc hluku, jinak si vás možná někdo splete s YouTubery a stěhovat se kvůli tomu asi nikdo zas až tak nechce.

Tagy: vystěhování YouTube pewdiepie pewds

Zdroj: YouTube.com, Vlastní

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články