Zpět na články

Plešatá cosplayerka vám ukáže, co je to sexy cosplay

Miss Sinister si založila svojí image na tom, že je to pleška. Mezi postavy, které si tak vybírá pro svůj cosplay, najdete často hrdinky (nebo ženské verze hrdinů) s nakrátko ostříhanými vlasy. Výsledek ale rozhodně stojí za to!

zdroj: tisková zpráva

Miss Sinister je prostě jeden z těch typů cosplayerek, které buď milujete, nebo nesnášíte. Nic mezi tím. Sama začala s cosplayem v roce 2010, kdy navštívila první con a naprosto tomu propadla.Inspiraci pak hledala ve svém oblíbeném anime, ve hrách pak především v bojovkách.

miss sinister zdroj: tisková zpráva

Svoje vlasy si pak oholila v dubnu 2013. Důvodů bylo hned několik. Za prvé chtěla podpořit svého kamaráda, který prohrál boj s rakovinou. Zároveň už jí štvalo neustále se starat o svoje vlasy. Přemýšlela nad tím tak týden, až si nakonec hlavu oholila. Sice tím ztratila řadu fanoušků, mnozí naopak našli v Miss Sinister ještě větší zalíbení.

miss sinister zdroj: tisková zpráva

Nakonec díky oholené hlavě tak mohla udělat fantastického Jacka z Mass Effectu, ale i třeba ženskou verzi Kratose z God of War. Její sithská bojovnice je pak už téměř legendární.

miss sinister zdroj: tisková zpráva

Mrkněte na na galerii, kde najdete výběr jejích nejlepších kostýmů.

Celá galerie

Pro víc fotek zamiřte buď na její Facebook, DeviantArt a nebo Tumblr.

Tagy: star wars Mass Effect cosplay miss sinister pleš je dobrá sith

Zdroj: facebook.com/MissSinisterCosplay/, http://miss-sinister.tumblr.com

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články