Zpět na články

Podívejte se na sociální experiment, který měl dokázat zkaženost hráčů DayZ Standalone

Představte si, že hrajete DayZ Standalone a nemáte žádné vybavení. Přijde k vám cizí hráč a položí před vás nabitou zbraň, že si ji můžete vzít. Co uděláte? Zvednete ji a pošlete mu pár střel mezi oči nebo poděkujete a necháte jej žít? Na tuto otázku nám odpověděl jednoduchý sociální experiment.

zdroj: tisková zpráva

Říká se, že hráči hry DayZ Standalone jsou jedni z nejkrutějších a nejméně milosrdných ze všech survival her. YouTuber Cyborg Lizard se rozhodl zjistit, co je na tom pravdy a tak každému přeživšímu, kterého potkal, dal střelnou zbraň s očekáváním, co udělá.

My jsme výsledkem byli rozhodně překvapeni, protože jsme čekali přesně opak. Ovšem Cyborg Lyzard testoval hráče na zahraničních serverech, ale u nás v české komunitě by měl nejspíše úplně jiné závěry, protože čeští hráči se s tím moc nepárají a dobré srdce ukáže jen málokterý z nich. Můžete si to vyzkoušet sami například na nejhranějším českém serveru Anarchy. Ale pokud máte raději role-play a jinou komunikaci, než přes mířidla zbraně, tak to doporučíme Pandemic, kde se vám většinou nestane, že by vás někdo zabil na potkání.

 

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články