Zpět na články

Pokémoni z vás udělají gaye, varuje kněz

Creflo Dollar je televizní pastor a svým specifickým způsobem dost zajímavý člověk (asi jako když máte ošklivý puchýř a musíte si ho pořád fascinovaně hnípat). Má například dvě auta značky Rolls-Royce, tři mnohamilionové domy po celé Americe… a když přišel o svůj soukromý tryskáč, uspořádal mezi svými věrnými ovečkami sbírku na nový – samozřejmě aby mohl šířit jméno Boží. Nicméně nás zaujala především jeho poslední studie, podle které z vás Pokémoni vyrobí homosexuála.

zdroj: tisková zpráva

Důvodů je hned několik – například to, jak se k sobě mají Ash a Brock, či skryté falické tvary různých Pokémonů a jejich nestydaté chování. Například Charmander si neustále sahá na svůj ocas, růžový Mew reprezentuje transsexuály a co hůř Bulbasaur připomíná ženské ňadro, které je ale pokřivené, a vytváří tak v mladících nechuť k přirozeným ženským křivkám (!!!).

Ash+and+Brock (Vidíte ten lačný pohled?)

Není to přitom poprvé, co leží nebozí Pokémoni v žaludku některých křesťanských skupin – především kvůli tomu, že tu zvířátka prochází evolucí. Vatikán tak například sestavil speciální investigativní tým, aby mohl vydat oficiální prohlášení, že Pokémoni jsou nezávadní.

Ash_Charmander zdroj: tisková zpráva

(Podívejte se na něj, na perverta!)

Co ovšem nevadí křesťanům, nemusí sedět muslimům. Svoje si  Pokémoni užili i v Saudské Arábii v roce 2001. Tehdy zakázali prodej pokémoních kartiček, protože na sobě měly šesticípou hvězdu – tedy jasný důkaz, že propagují sionismus!

Mew_Pokemon_Origins_cap._4 zdroj: tisková zpráva

(Jsem růžový - proto je moje pohlaví neurčité!)

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články