Zpět na články

První pořádné profesionální využití VR zřejmě bude pro Star Wars. Podívejte se na video!

Tohle je pecka! "Trials on Tatooine", tak zní název připravovaného Star Wars projektu směrovaný jak na rozšířenou realitu, tak i na použití brýlí Valve/HTC VIVE. Virtuální realita se pořádně rozjíždí a pomalu přestává být pochyb o tom, že by se na technologii nevydělalo.

zdroj: tisková zpráva

HTC VIVE - jedno z možných zařízení určených pro virtuální realitu pro PC, se podílí na výstavbě reálné interaktivní výstavy Star Wars a také rovnou nové hry. Budete mít možnost si nasadit brýle a ponořit se do oblíbeného světa hvězdných válek!

Potkat naživo R2-D2 nebo si zkusit zabojovat se světelným mečem zní rozhodně lákavě. A je to něco, co si bezesporu chce prostě vyzkoušet každý, kdo miluje svět daleko za hranicí naší galaxie.

Z potvrzených postav na 100 % dorazí Boba Fett, C-3PO a taky droid BB-8. Právě i díky jeho přítomnosti si myslíme, že se projekt bude zaměřovat hlavně na nové filmy i přesto, že název nese odkaz k původní trilogii. Tvůrci vydali na YouTube rovněž další video, ve kterém se můžete dozvědět něco z příprav. A kromě jiného, taky uvidíte další záběry!

Co na to říkáte? Bude virtuální realita propustkou do nových světů? Jaké to štěstí, že žijeme v roce 2016.

Tagy: virtuální realita star wars HTC VIVE

Zdroj: YouTube.com, The Verge

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články