Zpět na články

Šest opravdu podivných YouTube kanálů

Být slavný na YouTube je snem mnoha lidí, ale vytvořit originální obsah, který přiláká odběratele, to není vůbec jednoduché. My vám teď představíme pět kanálů, které se o to pokusily trošku jiným způsobem. A upozorňujeme, že z některých nemusíte v noci spát.

zdroj: YouTube

Začneme britským kanálem cyriak's channel, který je zaměřen především na animaci. Mezi jeho nejznámější výtvory patří video cows & cows & cows, které vidělo již přes 32 miliónů lidí. Děsivá hudba se vám se zažere pod kůži a tancující krávy měnící se v pavouky nutí položit si otázku, zda nebyl autor při tvorbě pod vlivem omamné látky. Pokud jej neznáte, určitě si jej nenechejte ujít. Tento kanál odebírá přes půl milionů lidí, takže si autor své publikum opravdu našel.

Napadlo by vás se natáčet při činnosti, kterou děláte každý den, jenž není vůbec zajímavá a sdílet to s celým světem? Tak vám představujeme Jona, který si řekl, že s takovým nápadem udělá díru do světa. Jon má několik YouTube kanálů, ale mezi nejpodivnější patří Jon Drinks Water, kde pije vodu. Již několik let téměř každý den. Jeho vášeň pro pití vody si vychutnává 10 000 odběratelů. Tak to doufáme, že viděli všech jeho 2978 videí, kde do sebe lije tekutinu. Body od nás získává za některé kreativní způsoby pití vody pomocí vlastnoručně sestavené konstrukce z brček. 

A u Jona ještě zůstaneme a podělíme se s vámi o jeho další vášeň, kterou je jedení mrkve. Mrkev má tuze rád a cpe se jí již 343 videí na kanále Jon Eats Carrots, kde si k tomu pouští hudbu, videa a nebo ji pojídá třeba na Hollywood Boulevard. Ten musí mít ale výborný zrak! Jen aby nezežloutl, což se může stát u předávkování beta karotenem.

A Jon do třetice všeho dobrého, protože jsme si jej přímo zamilovali. Jeden z jeho dalších kreativních kanálů se jmenuje Jon Counts To 100,000 a jak už název napovídá, Jon počítá. V deseti téměř osmi hodinových videích, se nakonec dopočítá k vysněnému číslu 100 000. Jon se toho nebojí a dokáže věci dotáhnout do konce. Tak kdo by nechtěl strávit více než 75 hodin života počítáním na kameru?

Nechme Jona počítat a pojďme se mrknout na kanál Webdriver Torso, jehož název je naprosto nic neříkající, ale obsahuje desítky videí, které zaujaly téměř 67 000 odběratelů. Netušíme, jestli je to forma umění či sebevyjádření. To necháme raději zhodnotit vás.

Pamatujete si film Kruh? Videa z kanálu Memory Hole připomínají materiál z kazety, na kterou když jste se podívali, tak jste do sedmi dní zemřeli. Už teď pro jistotu nebereme telefony.

A nyní zde máme zaručený materiál pro noční můry. Na kanále nana825763 naleznete spousty videí z chovu mravenců, na těch není nic moc divného. Ale mezi nimi se občas vyskytnou hororová videa s panenkou, která obsahují krev, porcování a podivnou veselou hudbu. Taky jste si takto hrávali s panenkami?

A po zhlédnutí těchto videí bychom rádi dodali:

Enough internet for today

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články