Zpět na články

Sexy steampunkerka vzkazuje: nejsem zoufalá, jen protože fotím nahaté fotky

Kate Lambert, známá pod přezdívkou Kato, je legendární steampunkovou modelkou, módní návrhářkou a podnikatelkou,  její vzhled dokonce inspiroval komiks Lady Mechanika. Některým lidem to ale nestačí.

zdroj: tisková zpráva

Kato se přednedávnem na svém Facebooku pořádně rozjela. Už jí štvalo, že neustále musí vysvětlovat lidem, že skutečně nemá finanční problémy a svoje nahaté fotografie nefotí jen proto, že by snad byla zoufalá. Jak sama píše, svojí slávu si vydobyla především díky svému steampunkové řadě módního oblečení. Začátky přitom vůbec nebyly snadné – sama si prožila velmi drsné chvíle, ať už v rámci práce, kdy si vyzkoušela pozice jako je číšnice nebo uklízečka v hotelích, či v osobním životě, kdy se potýkala s domácím násilím a sama se pokusila o sebevraždu.

kato zdroj: tisková zpráva

Nyní se její oblečení prodává ve více než 300 obchodech po celé Evropě, spolupracuje s velkými značkami a její práce se dostala do řady knih a časopisů.

kato zdroj: tisková zpráva

Mezi další úspěchy patří i rozjetá stránka Steamgirl.com, která sdružuje steampunkové modelky, které chtějí fotit erotické snímky. Její web velmi dobře funguje a dá se tak přirovnat k projektům, jako je třeba CosplayDeviants nebo Suicide Girls. Sama říká, že její ultimátní cíl je, aby ženy překonaly svůj stud a ostýchavost, nejistotu z vlastního těla a probádaly svoji vlastní sexualitu. Protože právě to může být velmi osvobozující a posilující.

kato zdroj: tisková zpráva

Svůj dlouhý příspěvek pak zakončuje klasickým poselstvím – nikdy nesuďte někoho, koho neznáte, jen podle vzhledu. Jako závěrečné rýpnutí uvedla, že její nejlepší nápad bylo použít svoje ohromná prsa v rámci marketingu svých produktů.

kato

Vzhledem k tomu, že jenom na daních platí Kato na 70 000 dolarů, nemůžeme než souhlasit! Samotný příspěvek a oficiální facebookovou stránku, najdete zde

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články