Zpět na články

Spider-Man je nyní miláčkem internetu! Podívejte se na nejlepší reakce po odhalení jeho návratu.

Ve světě univerza Marvelu existuje jen jeden hrdina, který si dovolí postavit proti Kapitánovi Amerika. Tím je Tony Stark coby slavný Iron-Man. Jenže je tady zřejmě jeden ještě více drzejší týpek Peter Parker. V připravovaném filmu Kapitán Amerika: Občanská válka svede Spider-Man větší roli, než jsme čekali.

zdroj: tisková zpráva

Pokud jste ještě neviděli trailer pro nadcházející film Captain America: Občanská válka, možná je na čase. Internetem se již prohnala dříve zpráva, že Marvel získal zpět licenci pro Spider-Mana od SONY. A konečně zde máme video, které jeho přítomnost mezi Avengery potvrdilo.

YouTube kanál VS GAG celý trailer oslavil poněkud po svém. Postupem času se ale k nim přidali další fanoušci superhrdinských filmů.

Nesmíme zapomenout na tento skvělý porovnávací obrázek. Marvel designéři budou mít ještě co opravovat, aby nový Spider-Man vypadal nejen dobře, ale byl i uvěřitelný co se týče anatomie.

spidey-metrics

Nová adaptace Spider-Mana v univerzu Marvelu se zabývá 19 letým Peterem Parkerem. Když vyšly původní filmy z produkce SONY, jednalo se o herce daleko starší. Vzhledem k tomu, jak staré řízky jsou všichni z Avengers, očekáváme nálož naprosté asertivity a mladé naivity. Kdo jiný by si mohl dovolit vzít Kapitánovi Amerika jeho skvělý štít?

  lookatme

A pokud by vás zajímala reakce koček. I ony mají na Spider-Mana spadeno. Dle pohledů, on na ně taky.

Tak teď už jen počkat na 5. května, kdy se k nám film dostane do kin.

Tagy: superhrdinové Spider-Man meme

Zdroj: Vlastní, Dorkly

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články