Zpět na články

Tohle musíte vidět: Urban Sense prý patří mezi feťáky a vandaly.

Českou parkour skupinu Urban Sense dost možná znáte. Už pár let se pokoušejí prosadit na české scéně a i na YouTube jejich dechberoucími filmečky z freerunu. Tentokrát se jim ale povedlo něco šíleného.

zdroj: tisková zpráva

Při klasickém tréninku skákání po garážích je vyrušila paní, která jaksi chlapce nerozdýchala. Setkání vyústilo v dost hustou přestřelku slov mezi sportovním týmem a neznámou paní. Ta se nedržela zkrátka a nebála se křičet hlava nehlava. A to není všechno.

pani2 zdroj: tisková zpráva

Podle blízkého květinářství, kam se kluci přesunuli, prý jejich skupina stojí za rozbitými paletami. Jenže jaksi odsuzovači parkourů nedomysleli, že kluci na daném místě trénovali vůbec poprvé. Podle lidí prý tito sportovci patří do stejné skupiny jako vandalové anebo feťáci. Jejich videa vypadají, že dělají trochu něco jiného. Ale finální rozhodnutí necháme na vás. Celý šílený rozhovor můžete vidět na videu níže.

Nikoho nesoudíme, ale jedno se Tarymu musí nechat. Rozhodně má kuráž tohle dát na internet. Ale pravděpodobnost, že někdo tuto paní pozná je obzvlášť na českém YouTube docela mizivá.

Tagy: hádka YouTube parkour freerun šílená paní

Zdroj: YouTube.com, Vlastní

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články