Zpět na články

Troll zničil naději vývojářům na vznik jejich hry

2Awesome Studio dali na Kickstarter svojí chystanou střílečku Dimension Drive s tím, že chtěli na vývoj vybrat 30 000 EUR. Těsně před koncem kampaně jim do cíle chybělo ještě nějakých €7 000, když se najednou objevil jakýsi dobordínec Johnatan. Ten částku doplatil – jenže jak se vzápětí ukázalo, šlo o podvod a žádné peníze ve skutečnosti neposlal. Kampaň díky tomu proběhla jako nesplněná.

zdroj: tisková zpráva

Je to neskutečně svinský krok. Obzvlášť pokud se mrknete na poměrně zdrcující tweety vývojářů, kteří od naprostého nadšení, přešli v hlubokou depresi ze zjištění, že jejich projekt nevybral dostatečnou částku.

Na druhou stranu o celém případu informovala světová herní média a vývojáře zaplavila vlna solidarity. Pokud by se tohle ukázalo jako reklamní tah, jak upozornit na hru, u které bylo jasné, že už cílovou částku nevybere, má od nás 2Awesome Studio nevyšší poklonu. Možná by se pak měli vybodnout na hry a jít dělat marketing (myslíme to upřímně, žádný sarkasmus). Každopádně nezbývá než chlapcům držet palce, aby se jim jejich projekt povedlo dotáhnout do zdárného konce!    

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články