Zpět na články

TVTwixx rozmlátili auto, udělali z toho soutěž a video umístili na YouTube

Promyšlený marketing, další bezmyšlenkovitý plán na další video nebo prostě čistý vandalizmus? O kanálu TVTwixx je známo, že pomáhá těm největším blbinám, které se objeví na českém internetu. Z minulosti pomáhali položit batoh na vlakové koleje a vyděsili tím řadu lidí. Nebo zničili autobus na Nový rok petardou.

zdroj: tisková zpráva

Nyní se vrací a tentokrát na to nejsou sami. Ve videu ROZMLÁTILI JSME AUTO S PSYCHOPATEM! + ZÁSAH POLICIE! můžete jasně vidět, jak si tentokrát kluci sehnali k ničení naštěstí vlastní majetek. S natáčením videa TVTwixx pomáhal Aleš Bejr, který je na YouTube znám jako totální psychopat - jak už je to ale u českých videocelebrit zvykem, psychopata pouze hraje.

Nicméně hraje ho tak přesvědčivě, že se TVTwixx povedlo na sebe přivolat i policii, což těžko bude připravená věc. A zde se nejspíš nemusíme nijak ani přesvědčovat, ve chvíli, kdy na vás kvůli něčemu přijde policie, vyznamenání za vaše super chování určitě nepřináší. Nebo snad ano?

foto_policie zdroj: tisková zpráva

Ten pocit, když si vás policie fotí pro svého syna, prý je velký fanoušek. Je ještě někdo vůbec v naší republice normální?

Tagy: vandalismus TVTwixx Cesky youtube youtube celebrity

Zdroj: YouTube.com, Vlastní

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články