Zpět na články

V 16 letech dobyl herní svět – Way to the Woods je hit ještě před vydáním

Zatímco většina z nás v 16 letech chodila do hospod, flákala školu a tak nějak spolehlivě marnila čas, Anthony Tan z Austrálie se rozhodl vytvořit svojí vlastní hru. A všichni jsou z ní nadšení.

zdroj: tisková zpráva

Ve Way to the Woods hrajete za srnku a její mládě a prozkoumáváte post-apokalyptický svět. Hratelnost asi nebude bůhví jaká, ale výtvarné provedení je úžasné. Anthony se přiznává, že inspiraci hledal ve filmech od studia Ghibli, ale třeba i v Life is Strange nebo The Last of Us. Mezi další inspirace patří pochopitelně i třeba hra Shelter, kde hrajte za jezevčí mámu, co se snaží chránit svoje mláďata.

way to the woods zdroj: tisková zpráva

Ukázku své hry Anthony před měsícem umístil na reddit.com. A jak už to občas bývá, z titulu se stal virální hit. Sean Murray, tvůrce chystané pecky No Man’s Sky, o Way to the Woods napsal tweet a tahle lyrická hra začala být pomalu ale jistě žhavým zbožím v herním světě.

way to the woods zdroj: tisková zpráva

Jakou sílu dokáže mít internet, předvedla poslední zpráva ohledně Way to the Woods. Anthony podepsal spolupráci s Team17 (ti, co stojí především za sérií Worms). Pod jejich značkou by pak hra měla vyjít.

way to the woods zdroj: tisková zpráva

Pro víc informací o hře, mrkněte na tumblr autora.

Celá galerie

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články