Zpět na články

Assassin's Creed: Syndicate parkour naživo přímo v Londýně

Vidět Asasíny, jak dělají svoje parkourové piruetky přímo v místě, kde se odehrává daná hra - to je něco, co stojí za to! Navíc ve 4K!

zdroj: tisková zpráva

Možná, že vzpomínáte na video, kde běhali Asasíni po Paříži (jestli ne, mrkněte sem). To natočil chlapík jménem Devin Graham, který tak nějak žije z toho, že točí cool videa na Youtube. Není se tak čemu divit, že si ho Ubisoft pozval k natočení dalšího kousku - tentokrát Asasína z Londýna, kde se odehrává i chystaný nejnovější díl s podtitulem Syndicate.

Na videu spolupracovali chlapci z parkouruvého uskupení French FreeRun Family, které jste mohli vidět už z pařížského videa k Unity. K nim se pak přidala ještě Aleksandra Ševčenko z ruského Petrohradu. Ta si zahrála Evie - tedy hlavní hrdinku z chystané hry.

K videu určitě ještě doporučujeme podívat se i na making of - už jen proto, abyste viděli, s jakými problémy se autoři potýkali. Většinou šlo hlavně o policii, ačkoliv se zdá, že britští strážníci si pouze chtěli ověřit, zda jsou všichni srozumění s tím, jak je to nebezpečné. Nejpřísnější londýnský úřední zástupce byl tak strážce dětského hřiště.      

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články