Zpět na články

Muž nesoucí plnou náruč piv na zápase Counter-Strike se stal hvězdou turnaje!

V německém ESL One Cologne se tento víkend odehrával zápas o postup do finále ve hře Counter-Strike: Global Offensive, ale i vítěství Cloud9 nemohlo zastínil hrdinu turnaje, jenž dokázal donést do hlediště obrovské množství piv najednou.

zdroj: tisková zpráva

Předtím, než opustíte své sedadlo v tribuně si většinou pořádně rozmyslíte, jestli vám to za to vůbec stojí, protože vám za tu chvilku vaší nepřítomnosti může nějaký nezbeda zasednout místo nebo se v zápase stane něco tak převratného a vy u toho samozřejmě nebudete, což se stává v 9 z 10 případů, vyzkoušeno za vás.

Proto se vám samozřejmě nevyplatí brát si s sebou jen jedno pivo, protože to je hned pryč a vy můžete jít znovu a co když budou chtít i vaši přátelé? Jak to asi máte všechno pobrat? A proto zde máme hrdiny jako je tento mladý muž, jenž zvládl naráz odnést šestnáct piv. Fakt nekecáme, mrkněte na fotku! Včera prý zvládl dvanáct a tak si řekl, že to dnes překoná. No a povedlo se. Když jsem se naposled snažil odnést dvě kávy a dortík, tak jsem raději šla nadvakrát, ale tento týpek by to rozhodně vyřešil za mě.

Hleďte na tohoto hrdinu s jeho trofejí v podobě šestnácti piv!

aaaaaa

Každopádně, jestli si myslíte, že jeho peněženka zaplakala, protože víme, kolik stojí občerstvení na těchto akcích, tak se škaredě mýlíte. Týpek seděl ve VIP části, kde bylo pivo zdarma. Je jen otázkou, zda bylo vše pro něj, protože jinak by byl nejspíše vhodný kandidát na protialkoholní léčení.

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články