Zpět na články

3 streameři, kteří zažili vloupání během živého vysílání

Mnozí internetoví baviči tráví velkou část života online a jejich vysílání nezřídka sledují tisíce fanoušků. Občas ale kamery odhalí víc, než by si jejich majitelé přáli – třeba nezvaného hosta, který právě pronikl do jejich domu. Seznamte se s trojící streamerů, které (málem) okradli v přímém přenosu.

zdroj: Florian Olivio /Unsplash.com

FaZe Adapt
Celým jménem Alexander Hamilton Pinkewich je americký internetový bavič. Ve světě e-sportu je známý jako jeden z původních členů FaZe klanu, jedné z nejpopulárnějších herních organizací na světě.

Sledující, kteří v září 2020 pravidelně navštěvovali jeho kanál, zažili nečekanou situaci. Na sdíleném videu z bezpečnostní kamery je vidět muž, který se (prý už podruhé nebo potřetí) vloupal do domu a slídí po pokoji.

„Hned jak se dostane dovnitř, přechází z kanceláře do jiného pokoje a deset nebo patnáct minut jen tak otvírá a zavírá dveře,“ komentuje zlodějovo počínání Pinkewich, zatímco neznámý cpe do batohu kameru a bundu, která visí na židli. „Je z tebe oficiálně kriminálník… je tam kamera, která ti míří přímo do ksichtu, hm,“ poznamenává znechucený vlastník odcizených věcí.

Mělo jít o fingovanou scénu? Těžko říct. Možná by měl ale zvážit lepší pojištění majetku, protože podobné nepříjemnosti zažívá opakovaně. V roce 2018 totiž přišel s další šokující informací. Někdo mu prý ukradl 100 000 dolarů!

FaZe Rug
Ještě bizarnější historkou se může pochlubit Brian Awadis, jehož jméno je také spojeno s e-gamingovou společností FazeClan. Během vysílání se mu do domu vloupal fanoušek. Ve chvíli, kdy ho přistihne kamera, udělá dopadený tu nejpodivnější věc – rozběhne se po schodech do patra, streamera obejme a potom vyrazí přímo do jeho pokoje.

„Brácho, nemůžeš jen tak používat můj počítač,“ reaguje zaraženě Awadis, zatímco nevítaný host zkoumá PC sestavu. U dveří pokoje stojí další členové domácnosti, kteří v závěru videa nevěřícně zírají, jak (údajný) fanoušek odchází se slovy: „Hej, brácho, miluju tvoje videa.“

Bylo všechno předem domluvené? Několik sledujících přišlo s myšlenkou, že dotyčný chtěl ve skutečnosti něco ukrást, ale po odhalení se chytře vydával za Awadisova fanouška.

Deji
Anglický Youtuber Oladeji Daniel Olatunji je známý svým zábavným obsahem, při pohledu na záznam z bezpečnostní kamery mu ale do smíchu moc nebylo. Na obrazovce totiž spatřil ženu, která právě přeskočila plot jeho pozemku. Deji se rozhodne s vetřelkyní promluvit.

„Ahoj, já jsem Loraine,“ představí se žena zaskočenému streamerovi. Prý se zrovna přistěhovala a přišla jen pozdravit. Deji si nakonec zachová chladnou hlavu a návštěvnici pošle pryč cestou, kterou přišla. Přes plot.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce

diskuze: 0 příspěvků, nových

Zpět na články